Uppsökande verksamhet

Dalarnas Fotbollförbund erbjuder uppsökande verksamhet i spelformerna 9 mot 9 och 11 mot 11 med syftet att stötta föreningstränarna och spelarna i arbetet med sin spelarutbildningsplan.

Lagens tränare är viktiga för att implementera hur föreningens vill spela och de kan behöva stöd i det arbetet från en fotbollsutvecklare. Genom att ge stöd till tränarna ökar chanserna för att sättet att spela genomsyrar hela föreningen snarare än enskilda lag och för att överföreningen från den nerskrivna spelarutbildningsplanen till den praktiska verksamheten ökar.

Ni kan nu boka in en fotbollsutvecklare från Dalarnas fotbollförbund som kommer ut och stöttar ert lags arbete med er spelarutbildningsplan. Om föreningen inte har en spelarutbildningsplan så går det bra att utgå från Svenska Fotbollförbundets spelarutbildningsplan vid besöket.

Upplägg
Föreningstränare bokar ett besök av Fotbollsutvecklare Jerry Andersson via e-post: jerryyanderssoon@hotmail.com. Besök kan bokas under perioden mars-juni, augusti-oktober samt strötider under juli månad.

Fotbollsutvecklaren leder ett träningstillfälle i spelarnas hemmiljö utifrån föreningens eller SvFF:s spelarutbildningsplan.
Träningen är ett fortbildningstillfälle för lagets tränare men alla föreningstränare är välkomna att delta.

Ekonomi
Föreningen betalar ev planhyra.

Frågor och upplysningar
Jerry Andersson, 070-387 18 22, jerryyanderssoon@hotmail.com

Bengt Ottosson, 023-457 74, bengt.ottosson@dalaidrotten.se

Välkommen med er bokning
Dalarnas Fotbollförbund
Utvecklingskommittén

  • Dalarnas Försäkringsbolag
  • Dt
  • Miljönären
  • Moraparken
  • Västanhede Forsbergs