Delta i Lira Blågult

SvFF:s fotbollsskola Lira Blågult har sedan starten 1997 funnits för att föreningar ska kunna erbjuda en positiv och inspirerande sommaraktivitet till barn och unga i sin närmiljö. Med övningar och lekar anpassade till barnens ålder får ni en fotbollsskola där alla kan trivas och ha kul - både de barn som är nyfikna på att prova på fotboll och de som redan spelar. Välkomna till sommarens höjdpunkt i din förening!

Nyfiken på att prova på fotboll?

Fotboll är Sveriges största idrott för barn och ungdomar och den bedrivs i föreningar över hela landet. Oavsett var du bor kan du hitta en förening nära dig. Att spela fotboll är framför allt roligt men innebär också att du förbättrar din koordination och kondition, samtidigt som du tränar på att samarbeta med andra.

Fotbollsskolan Lira Blågult är ett jättebra tillfälle att prova på fotboll för första gången. Här är det fotbollslek utanför den vanliga föreningsverksamheten. Alla deltagare provar nya saker tillsammans, har kul och förhoppningsvis nya vänner.

En lokal fotbollsskola med starka aktörer i ryggen

Varje förening som arrangerar fotbollsskolan Lira Blågult har olika förutsättningar och bestämmer därför själva över praktiska detaljer som till exempel dagar, tider och plats. Men gemensamt för alla våra fotbollsskolor är att föreningen får ett starkt stöd från SvFF, våra partners och respektive distriktsförbund. Här är några exempel på vad deltagarna får.

Föreningar som arrangerar fotbollsskolan Lira Blågult får dessutom hjälp av SvFF för att göra den så rolig och utvecklande som möjligt för spelarna. Samtidigt får du som deltagare möjlighet att ta del av erbjudanden från SvFF:s partners. Nedan följer några exempel på vad du får ta del av.