Projektstöd IF - Utveckla er förening

Föreningar kan söka ”Projektstöd IF” för att utveckla sin barn- och ungdomsverksamhet. Projektstödet är ett Idrottsmedel som söks av er som fotbollsförening. Dalarnas Fotbollförbund erbjuder en rad olika aktiviteter ni kan söka projektmedel för

Spelarutbildningsplan

Har er förening en spelarutbildningsplan som står på hyllan och samlar damm eller vill komma igång med en spelarutbildningsplan? I så fall hjälper Dalarnas FF till att förankra SvFF:s framtagna spelarutbildningsplan med både teori och praktik.

 

Fotbollsutvecklare i förening

Ett viktigt arbete för föreningen är att implementera och levandegöra spelarutbildningsplanen i föreningens lag. Ett effektivt sätt att göra detta är att använda sig av fotbollsutvecklare som har som uppgift att ge stöd till tränarna i de enskilda lagen.

 

Domaransvarig i förening

Domaransvarig är en viktig roll i alla föreningar för att rekrytera, utveckla och behålla domare som kan leda och döma våra fotbollsmatcher. I detta utvecklingspaket får ni som förening stöd för att utveckla er Domaransvarig och era domare i föreningen.

 

Projektstöd från RF-SISU Dalarna

Det finns projektstödsmedel att söka direkt från RF-SISU Dalarna. Det innefattar BArn- och ungdomsidrott, Återstartsmedel och Idrott 65+