Fortsättning på domarkursen inför säsongen 2021

En ny fotbollssäsong sätter troligtvis fart igen inom kort, vi längtar!

Många domare har utbildats digitalt under våren och står redo och rustade för att skipa rättvisan på länets fotbollsplaner.

Att utbilda sig digitalt har på många sätt fungerat bra, men det man tappar är de praktiska delarna där man får testa att tex blåsa i pipan eller positionera sig på planen.

Dalarnas Fotbollförbund och Dalarnas Fotbolldomarklubb (DFDK) samverkar för att förbereda och utbilda domare så bra som möjligt inför sitt domaruppdrag.

DFDK  erbjuder sina tjänster till er! Det är viktigt att domarna, framförallt ungdomsdomare som är unga och nya inom sitt uppdrag känner en trygghet och stöd när de ska kliva ut på sina första matcher. Där har den domaransvarige i föreningen ett viktigt jobb med att stödja domare i samband med match. Det vi kan hjälpa till med är praktisk träning av domarna inför säsongen så vår tanke är:

  • Vill ni ha en upptakt med era domare där vi bjuder på lättare fika kombinerat med ett träningspass med enkla domarövningar?

Intresserad?

Isåfall kontakta då oss snarast! Glenn Nyberg blir den som är ansvarig för detta och besöker er klubb mer än gärna!

Kontaktuppgifter:

 

Hemsidan:

Tipsa dina domare i föreningen om att nyttja DFFs hemsida dalafotboll.nu/domare. Där finns det nyttig information för att du ska kunna genomföra din domarinsats på bästa sätt. Det finns t.ex. info om fogis, info om domarersättningar, material från domarkurserna, övrig administrativ information som återbudshantering m.m.  

DFF_DFDK.png

  • Dalarnas Försäkringsbolag
  • Dt
  • Miljönären
  • Moraparken
  • Västanhede Forsbergs