Förlängda restriktioner till den 1 juni

Den 12 maj kom Regeringen och Folkhälsomyndigheten med besked att gällande restriktioner förlängs till den 1 juni 2021. Vad som gäller i Dalarna kring seniorserier lämnar Tävlingskommittén slutgiltigt besked om under vecka 20.

Förlängingen av restriktionerna till 1 juni innefattar att det efter den 31 maj går att genomföra viss tävlingsverksamhet även för seniorer. Detta besked kräver ytterligare analys och förtydligande från FHM vilket väntas komma i början av vecka 20.

Detta innebär att Tävlingskommittén just nu skjuter upp alla matcher innan den 1 juni i seniorserierna för att sedan lämna ett besked hur säsongen kommer att se ut. 

Det nya beskedet från FHM innefattar också möjligheten för viss typ av cupspel och lägerverksamhet för barn och ungdomar. Exakt vad det innebär har vi inte fått information om än. 

Svenska Fotbollförbundet kommer att uppdatera sina riktlinjer så snart som möjligt.

Slutligen vill vi passa på att påminna om att vid ungdomsmatcherna som just nu spelas får INGEN publik närvara. Uppmana således lagens supportrar att inte komma till spelplanen. Vi får alla hjälpas åt att hålla det förtroende vi fått från myndugehterna så att vi snart kan få öppna upp för fler matcher.

/Tävlingskommittén

Håll i - håll ut - håll avstånd

  • Dalarnas Försäkringsbolag
  • Dt
  • Miljönären
  • Moraparken
  • Västanhede Forsbergs