Dalarnas FF söker ny medspelare

Dalarnas Fotbollförbund är ett av 24 distriktsförbund i Sverige och har till uppgift att administrera och utveckla fotbollsverksamheten i Dalarna på uppdrag av Svenska Fotbollförbundet och våra 91 anslutna fotbollsföreningar. Vi är för närvarande 5 personer på kansliet. Dalarnas Fotbollförbund söker en person som ska arbeta som Fotbollsutvecklare i Dalarna. I din roll kommer du att jobba med spelar- och tränarutbildning på olika platser i distriktet nära våra medlemsföreningar.

Arbetsuppgifter...
Uppdraget består av utvecklingsinsatser nära våra föreningar, ledare och spelare inom spelarutbildning, tränarutbildning och föreningsutveckling med tonvikt på spelarutbildning.

  • Planera och genomföra spelarutbildning enligt svensk fotbolls spelarutbildningsplan.
  • Utbilda spelare i åldern 12-19 år genom träningar och  distriktslagssamlingar.
  • Utveckla föreningsledare genom aktivt arbete i förening teoretiskt och praktiskt.
  • I samverkan med Fotbollsutvecklare och Föreningsutvecklare i distriktet och våra granndistrikt utveckla Dalafotbollen.

Kvalifikationer...
För att kunna genomföra ditt uppdrag på ett bra sätt har du några års erfarenhet som fotbollstränare och har genomgått några av Svenska FF:s grundläggande ledarskapsutbildningar. Erfarenhet av pedagogisk verksamhet ses som meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du är en person som brinner för att utveckla andra och även dig själv.

Du har förmågan att bekräfta och engagera unga spelare samt stötta och inspirera blivande barn- och ungdomstränare.

Att du har ett eget driv och en hög målmedvetenhet förutsätter vi liksom din förmåga att skapa en bra dialog och goda relationer med din omgivning.

Anställningsvillkor...
Befattningen är en heltidsanställning (100%).
Tillträde 1 november eller efter överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Ansökan...
Ansökan och meritförteckning e-postas till dff@dalaidrotten.se eller skickas till Dalarnas Fotbollförbund, Pelle Bergs backe 3 B, 791 50 Falun. Betyg och intyg uppvisas vid eventuell intervju.

Upplysningar...
Stefan Jonsson, Kanslichef
023-454 71, 070-250 77 05
stefan.jonsson@dalaidrotten.se

Välkommen med din ansökan senast 19 september 2021

  • Dalarnas Försäkringsbolag
  • Dt
  • Miljönären
  • Moraparken
  • Västanhede Forsbergs